Nova C klasa - "za klasu ispred"?

Postoje Mercedesi A klase, B klase, u ogromnom broju kombinacija modela, motora, menjača i nivoa opreme... i prodaju se sjajno, naročito prvi. Ali, da li su to „pravi“ Mercedesi ili nešto samo približno? Da li mogu da nose srebrnu zvezdu sa punim pravom ili je C klasa početak?

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 21.07.2011.

09:40

Default images

Instrumenti su klasični, okrugli, sjajno odmereni da vas obaveste o svemu bitnom a ne da skreću pažnju i zamaraju. Svaka komanda je na dohvat ruke i sasvim intuitivna. Na svakom i najsitnijem detalju je primetan ogroman trud uložen u razvoj.

Sistemi sigurnosti i kojekakvih asistencija su toliko brojni da kratka forma ne daje prostor ni da ih nabrojimo. Ali je lepo znati da, dok vozimo, neprekidno brinu o nama, neki tako što upozoravaju a neki tako što aktivno intervenišu.

Obrtni moment je ono što vas gura u leđa, ono što vrti kazaljku brzinomera kao da je neko juri, ono što vas silno iznenadi kada, bez preteranih očekivanja, sednete za upravljač ovog automobila.



360Nm već pri 1600 obrtaja pretvara brdoviti Balkan u ravnicu, jer ovaj auto brdo ne oseća, a vas, ako se zaboravite, ostavlja bez vozačke dozvole dok kažete BlueEFFICIENCY.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: