Automobili

Ponedeljak, 31.10.2011.

15:49

Izmene režima saobraćaja na Gazeli

JP Putevi Srbije obaveštava da će od utorka 01.11.2011. do utorka 15.11.2011. doći do izmena u režimu saobraćaja zbog radova na mostu Gazela.

Izvor: B92

Default images

Za saobraćaj se zatvaraju desna i srednja traka na polovini mosta u smeru Šid – Niš. Tokom izvođenja radova vozila će se u smeru od Šida ka Nišu kretati levom saobraćajnom trakom na toj polovini mosta, kao i levom saobraćajnom trakom na polovini mosta suprotnog smera Niš – Šid.

Za saobraćaj će biti zatvorena i uključenja na most Gazela, u smeru ka Nišu, iz Ulice Vladimira Popovića (od Ulice Jurija Gagarina i od hotela Hajat). Vozila će moći da se isključuju sa mosta Gazela prema Sajmu, Savskoj ulici, Topčiderskoj zvezdi i Kneza Miloša (ka centru grada).

Tokom izvodjenja radova saobraćaj u smeru od Niša ka Šidu odvijaće se desnom i srednjom saobraćajnom trakom na polovini mosta u smeru Niš-Šid. Za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na most Gazela prema Šidu iz Kneza Miloša (iz centra i od Topčiderske zvezde).

Biće otvoreno uklučenje na most Gazela iz pravca ulice Bulevar Vojvode Mišića od Sajma i iz Savske ulice od Železničke stanice. Takođe za saobraćaj će biti otvoreno isključenje sa mosta Gazela iz smera Niša u Ulicu Vladimira Popovića (ka Starom Savskom mostu i ka Jurija Gagarina).

Autobusko stajalište "Mostar" za linije 17 i 18 u smeru ka Šidu ponovo se otvara.

JP Putevi Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Pročitajte kada je planiran završetak radova na mostu Gazela

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: