Život

Utorak, 05.03.2024.

10:06

Anđela Jovanović se ponovo oglasila nakon tužbe Branislava Lečića

Glumica se ponovo oglasila nakon vesti o tužbi.

Izvor: B92

Anđela Jovanović se ponovo oglasila nakon tužbe Branislava Lečića
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Anđela Jovanović se oglasila na Instagramu nakon što se saznalo da ju je Branislav Lečić tužio sudu zbog povrede časti.

Naime, glumica je odbila da deli s njim kadar u seriji "Radio Mileva", a s obzirom da je njen lik dugo u seriji i ima simpatije publike, Lečiću je otkazan angažman.

"Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno", napisala je ona na Instagramu.

Podsetimo, Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart. Ona je "zbog neprijatnih doogađaja iz prošlosti" odbila da glumi sa njim i istakla kako nikada u budućnosti neće promeniti mišljenje niti će govoriti na tu temu.

Anđelu su podržale brojne kolege među kojima je i Milena Radulović, ali i Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Viktor Savić, Severina, Petar Benčina, Miloš Timotijević, Borka Tomović, Anđelka Prpić, Anita Mančić, Nina Janković, Sloboda Mićalović...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: