Džejson Derulo ne može da se kreće bez štapa: Hoće li se oporaviti do nastupa karijere?

Džejson Derulo poslednjih nedelja koristi štap, čak i nastupa sa njim zbog nezgode koju je doživeo nedavno, pa se mnogi pitaju hoće li popularni pevač nastupiti 12. februara na Super Bouwlu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 31.01.2023.

15:39

Džejson Derulo ne može da se kreće bez štapa: Hoće li se oporaviti do nastupa karijere?
Foto: Debby Wong/Shutterstock

Prema TMZ-u, pevač se povredio igrajući košarku pre tri nedelje. Navodno je skočio i pao na nečiju nogu. Zbog nepromišljenosti, istegao je ligamente i povredio je stopalo.
Imao je sreću te je izbegao operaciju, a kako bi ubrzao oporavak, pristao je da primi matične ćelije. Pored toga, Džejson svakodnevno ide na fizikalnu terapiju i kreće se uz pomoć štapa.

TMZ-ovi izvori navode da iako neće uspeti da se u potpunosti oporavi, Džejson ne odustaje od svog velikog nastupa, koji se održava za nešto više od nedelju dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: