Život

Sreda, 30.03.2022.

14:27

Svetozar Cvetković prvi put u javnosti posle razvoda FOTO

Glumački par Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44) rešili su da okončaju brak posle 15 godina zajedničkog života. Nakon rastanka ona dane provodi u Beogradu, dok je njen bivši suprug u Americi.

Izvor: B92

Svetozar Cvetković prvi put u javnosti posle razvoda FOTO
Foto: Printscreen/TV Prva

Na svom Instagramu Svetozar je objavio nekoliko fotografija iz jedne kafane u Njujorku. Bivši upravnik Ateljea 212 se provodi sa kolegom Ivanom Mihailovićem.
Od 31. marta do 10. aprila Atelje 212 gostuje u Njujorku, gde će odigrati devet predstava "Balkan bordel" u koprodukciji sa Teatrom Ćendra iz Prištine i slavnim njujorškim La MaMa teatrom.

Svetozar Cvetković o raspadu porodice: "Krivim ga lično"
"Balkanski bordel: saga o jednoj balkanskoj porodici" predstavlja savremenu adaptaciju poznate antičke tragedije, Eshilove trilogije "Orestija" – navodi se u saopštenju.

Razvod nije prošao glatko: Svetozar Cvetković nije hteo da napusti stan na Vračaru

U predstavi igra međunarodna ekipa: dva glumca Ateljea 212 – Svetozar Cvetković i Ivan Mihailović, glumci Teatra La MaMa: Oni Džonson, Džordž Drens, Judžin de Pudžin, Valoa Mikens, Džon Gutjerez, Mati Barber-Bokelman, Met Naseri, i jedna glumica iz Prištine - Verona Kodža.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: