Region 0

15.05.2024.

21:42

Opasno stanje na aerodromu u Skoplju: Izručen osumnjičeni za ubistvo devojčice

Ljupčo Palevski-Palčo, koji je osumnjičen za ubistvo V. G. (14) i frizera P. Ž., izručen je Severnoj Makedoniji iz Istanbula, u Turskoj.

Izvor: Večer, Sloboden pečat

Opasno stanje na aerodromu u Skoplju: Izručen osumnjičeni za ubistvo devojčice
Profimedia

Podeli:

Palevski je sleteo na aerodrom u Skoplju, nakon čega bi trebalo da bude direktno odveden u Istražni zatvor u tom gradu. Najpre će se sačekati da svi putnici izađu.

On je uhapšen 6. decembra prošle godine, nakon što je prvobitno pobegao u Srbiju i preko Bugarske stigao u Tursku. Turska policija ga je uhapsila u Balikesiru.

U istražnom zatvoru u Šutki specijalna prostorija za Palevskog bila je pripremljena pre mesec i po dana. On će biti pod posebnim obezbeđenjem, u posebnoj ćeliji, u koju se ulazi kroz poseban hodnik.

Filip Andov, direktor Šutke, potvrdio je da će Palevski biti doveden večeras. On nije podelio informaciju u koje vreme će osumnjičeni za ubistvo Vanje Gorčevske stići iz bezbednosnih razloga.

"Soba u kojoj će biti smešten je već pripremljena, postoji poseban hodnik za kretanje. Postoji pojačan video nadzor, sa određenim brojem čuvara, biće odvojeno kupatilo. Već je postojao protokol za hranu i zna se koliko će je čuvara čuvati pod posebnim merama", rekao je Andov.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

22 h

Podeli: