Film/TV 3

15.05.2024.

21:49

Trejler za prednastavak slavnog filma u 4 sata pregledan preko pola miliona puta VIDEO

Izašao je prvi trailer za dugoočekivani televizijski prednastavak nedavnih filmova o Dini, a gledaocima obećava ženski pogled na život 10.000 godina pre radnje filmova.

Izvor: Index.hr

Trejler za prednastavak slavnog filma u 4 sata pregledan preko pola miliona puta VIDEO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Serija stiže nakon drugog filma u hvaljenoj franšizi reditelja Denisa Vileneuvea, koji je zaradio više od 710 miliona dolara od izlaska početkom ove godine te ga je kritika proglasila naučnofantastičnim instant-klasikom.

Da fanovi jedva čekaju početak prikazivanja ovog prednastavka, pokazuje i to što je trejler pregledan 675.491 puta u samo 4 sata nakon objavljivanja.

"Bene Gesserit su mi uvek bile fascinantne. Fokusiranje na taj moćan red žena činilo se ne samo relevantnim i inspirativnim već i dinamičnim okruženjem za televizijsku seriju", rekao je Vileneuve o seriji, koji je najavio i treći film.

Prvobitno najavljena 2019., serija je prošla kroz razne iteracije, uključujući druga imena i različite scenariste i glumce, pre nego što je postala Dina: Proročanstvo, a premijeru će imati kasnije ove godine na Maksu.

Vileneuve je prvobitno trebao da režira pilot-epizodu, ali je kasnije odustao. Serija sada navodi Anu Foerster kao jednu od ključnih reditelja, a njen rad od ranije uključuje seriju Outlander i akcioni film Underworld: Blood Wars.

Nakon uspeha drugog filma o Dini ove godine otkriveno je da je treći film službeno u razvoju.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

23 h

Podeli: