Život

Utorak, 15.02.2022.

19:33

Posle incidenta sa Saveljićem, Petra Divac srećna u ljubavi: "Volim te, Mihajlo" FOTO

Ćerka Vlada Divca se, ne svojom voljom, našla pod svetlima medijskih reflektora kada je u javnost dospela priča o incidentu koji se odigrao između njenog oca i nekadašnjeg porodičnog prijatelja Niše Saveljića.

Izvor: hello magazin

Default images

U ovim nimalo prijatnim trenucima dvadesettrogodišnjoj Petri, pored porodice, najveću podršku pruža emotivni partner Mihajlo Veruović, koji je pre više od godinu dana osvojio njeno srce.
Foto: Printscreen, Instagram
Da ljubav cveta kao prvog dana svedoči i nova fotografija koju je ćerka Vlada Divca objavila na Instagramu. Naime, budući da su trenutno razdvojeni, Petra se pohvalila prelepim buketom cveća koji je dobila od svog pažljivog izabranika i jednostavnom porukom: “Volim te, Mihajlo”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: