Bukti požar: Bred Pit ostaje bez vile vredne 5,5 miliona dolara?

Kuća Breda Pita na plaži u Kaliforniji, vredna 5,5 miliona dolara, u opasnosti je da će je spaliti požar, otkriva "The Sun".

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

08:46

Bukti požar: Bred Pit ostaje bez vile vredne 5,5 miliona dolara?
Foto: Profimedia

Pitovo imanje, koje je veoma blizu požara Alisal, spada u zonu upozorenja za evakuaciju, što znači da postoji potencijalna opasnost po život i imovinu.

Plameni pakao počeo je u ponedeljak popodne i do srede uveče je već spalio preko 6.000 hektara zemlje.

Hilivudski glumac kupio je ovu vilu severno od Santa Barbare za 4 miliona dolara 2000. godine, iste godine kada se venčao sa Dženifer Aniston. U poslednje vreme poznato je da njegova porodica iz Misurija ovu kuću koristi za odmor.

"Bred i Džen su nekada provodili mnogo romantičnog vremena na imanju. On i dalje s vremena na vreme odlazi tamo, ali sada je uglavnom posećuje njegova porodica kada dođu u posetu Bredu", rekao je izvor za "The Sun":

Ipak, kako kaže izvor, mesto mu se jako sviđa i ima pravu sentimentalnu vezanost za njega. Navodno, njegova druga supruga Anđelina Džoli nije bila tako veliki obožavalac, ali Bred je želeo da zadrži imanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: