Umrla TV zvezda (33), uzrok još nepoznat

Zvezda televizijskog šoua "Bad Girls Club", Vitni Kolings (Whitney Collings) preminula je u bolnici, javljaju strani mediji. Imala je samo 33 godine. Uzrok smrti još nije poznat, a umrla je u bolnici blizu rodnog Bostona. Tužnu vest objavila je njena majka na Fejsbuku.

Život

Izvor: B92

Subota, 05.12.2020.

18:57

Default images

"Potpuno sam slomljena i nikad to neću preboleti. Život je tako nepravedan. Bila je draga i imala je veliko srce", napisala je.

"Bad Girls Club" prati grupu žena koje sebe smatraju 'lošim djevojkama' a žive pod istim krovom. Rijaliti se emitovao od 2006. do 2017., a Kolings je 2008. glumila u 12 epizoda treće sezone, kada je imala 21 godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: