- Vesti -

Baka je znala da je to što radi opasno, ali je shvatila da mora da je ubije

Sedamdesettrogodišnja Kejti Kjou, stanovnica Ferles Hilsa blizu Filadelfije, u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, lopatom je ubila kobru koju je zatekla u bašti stambenog kompleksa u kojem živi.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija / Foto: Depositphotos/potowizard
Ilustracija / Foto: Depositphotos/potowizard

U pitanju je isti stambeni kompleks u kome je policija iz jednog od stanova u martu ove godine izvukla 20 otrovnih zmija, ali zvaničnici nisu sigurni da li je ubijena kobra došla iz tog stana, prenosi AP.

Starici je juče pažnju privuklo glasno dozivanje uznemirenih ptica ispred njenog stana, a kada je pogledala napolje, ugledala je zmiju koja je bila duga oko 1,5 metara.

Ona je rekla da je primetila tačku na telu zmije karakterističnu za kobre, nakon čega je zgrabila lopatu i pritisla njom zmijin rep. Zmija se potom izvila nagore i raširila, što je definitivno bio znak da se radi o kobri. Kjouova je tada shvatila da mora da je ubije.

"Znala sam da je to što radim opasno, nisam budala. Jednostavno sam tako reagovala. Pomislila sam na decu i druge ljude u ovoj zajednici i rekla sebi 'Ne smem da dozvolim da ovo pobegne'", rekla je ona medijima.

Lokalna policija pozvala je stanovništvo da ih, u slučaju da primete zmije, pozovu i puste stručnjake da reše problem.

strana 1 od 130 idi na stranu