- Vesti -

Vest koja je šokirala javnost: Pevačica mesecima na psihijatriji protiv svoje volje

Nakon vesti da se povukla iz javnosti jer želi da podrži svog bolesnog oca, o pevačici Britni Spirs su isplivale informacije koje su šokirale javnost. Naime, kako pišu strani mediji, pevačica se nalazi na lečenju u mentalnoj ustanovi, gde je smeštena protiv svoje volje. Međutim, pevačica se na lečenju nalazi od januara, a ne od ove nedelje, kako je prvobitno rečeno.

Izvor: B92
Podeli

Roditelji pevačice nisu se javno oglašavali već mesecima, kao ni dečko Sem Asgari, niti bivši muž Kevin Federlajn. Na društvenim mrežama Britni je imala svega dve postavljene fotografije od januara, što je izazazvalo sumnju fanova.

Ona je, naime, tada rekla da mora da se posveti ocu nakon njegove operacije i da se zbog toga povlači iz medija.

Međutim, u javnosti se nedavno pojavila glasovna poruka bivšeg člana pravnog tima Britni Spirs, koji je rekao da je pevačica u psihijatrijskoj ustanovi od januara, kao i da se ne zna kada će biti puštena. On je dodao i da se pevačica opirala odlasku na lečenje i da je tamo protiv svoje volje. Kaže da pevačica nije htela da uzima lekove, što je njena standardna terapija još od 2007. godine kada je, usled nervnog sloma, obrijala glavu u jednom frizerskom salonu u koji je upala na prepad.

Zato su članovi njene porodice doneli odluku da pevačicu ostave na lečenju.

strana 1 od 126 idi na stranu