Više neće biti najbogatiji čovek na svetu, pola daje ženi zbog prevare

Osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovek na Forbsovoj listir azvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara, što je polovina njegovog bogatstva.

Život

Izvor: B92, Mondo

Ponedeljak, 14.01.2019.

20:07

Više neće biti najbogatiji čovek na svetu, pola daje ženi zbog prevare
Foto: Gettyimages

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procenjeno na 140 milijardi dolara, moraće napola da podeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi, jer nisu imali predbračni ugovor, a "isplivalo" je da joj je bio neveran.

Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete.

Bezos je, prenosi "San", svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog "ponosa" i obećavao joj da "neće biti nežan".

Inače, ranije poruke otkrile su da je šef Amazona ljubavnici slao eksplicitne fotografije i poruke toliko sočne da američki tabloidi nisu hteli da ih objave. Ona je te poruke navodno prosleđivala prijateljicama, te su na kraju tako dospele u javnost, a to je stvorilo probleme u vezi najbogatijeg čoveka sveta i voditeljke.

Kako pišu strani tabloidi, Bezos joj je slao i romantične poruke poput: "Preplavljen sam ljubavlju prema tebi. Srce mi raste samo da napravi mesta za tebe."

Par se krišom susretao na raznim mestima, a Bezos je "ljubavnicu vozikao po svetu svojim privatnim avionom", kako pišu tabloidi.

Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga videla ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona.

Mekenzi i Džef venčali su se pre više od dve decenije i imaju četvoro dece, tri sina i usvojenu devojčicu iz Kine. Šef internet-imperije se razvodi posle èetvrt veka braka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: