- Vesti -

Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vreme neću trošiti na bele ljude

Samo nedelju dana nakon što je objavila da je prešla u islam, kao i da je promenila ime u Šuhada, irska pevačica Šinejd O'Konor je ponovo šokirala svet svojom rasističkom izjavom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Pevačica, najpoznatija po verziji pesme “Nothing Compares 2 U“ iz 1990. godine, na svom nalogu na Tviteru je objavila da vreme neće trošiti na bele ljude.

“Jako mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi moja duša mogla da oseti nešto tako. Ali zaista više nikad ne želim da provodim vreme sa belcima ne-muslimanima. Ni na tren, ni zbog jednog razloga. Odvratni su”, napisala je Šinejd, sada Šuhada.

Njen status je izazvao buru komentara na internetu, te su joj kritike uputili i muslimani i hrišćani.

"Odvratna si", "Kako možeš da izjaviš tako nešto", "Razočarali si nas", samo su neki od komentara koji su preplavili njen profil.

Pevačica se ipak nije ovde zaustavila, te je u sledećem tvitu napisala kako je zanima da li će njenu objavu Tviter cenzurisati.

"Baš me zanima da li će Tviter ovo zabraniti kada dopušta ljudima poput Trampa i Milbanka da bacaju satansku prljavštinu čak i na moju zemlju."

Vesti

Ubio Lenona pre 38 godina, a sad ga sramota

Mark Dejvid Čepmen, ubica Džona Lenona, kome je u avgustu odbor za pomilovanja deseti put odbio zahtev za puštanje na uslovnu slobodu, rekao je da napokon oseća sram zbog onoga što je učinio, piše The Rolling Stone.

Vesti subota 17.11. 11:41 Komentara: 0

Deca traže da čuvamo planetu

Deca iz celog sveta izrazila su zabrinutost zbog globalnog zagrevanja tako što su napravila, kako su ocenili organizatori, najveću razglednicu na svetu, na glečeru u švajcarskim Alpima.

Vesti subota 17.11. 09:24 Komentara: 1
strana 1 od 125 idi na stranu