- Vesti -

Sa Plejbojeve naslovnice, Pamela Anderson stigla u Kremlj

Nakon poziranja za naslovnicu poslednjeg erotskog broja "Plejboja", američka glumica Pamela Anderson odletela je za Moskvu gde je danas razgovarala u Kremlju sa ruskim zvaničnicima o zaštiti divljih životinja.

Izvor: Tanjug
Podeli

Tokom susreta sa Sergejom Ivanovim, šefom administracije ruskog predsednika Vladimira Putina, koji su ispratile televizijske kamere, Anderson je izrazila svoju zabrinutost zbog sudbine ruskih foka i velikog broja akvaparkova u kojima se beluge, orke i delfini drže u zatočeništvu.

U svom uvodnom govoru, Ivanov je pohvalio nekadašnju zvezdu popularne TV serije "Čuvari plaže" što mu je ukazana prilika da razgovara o zaštiti životina "u društvu tako lepe žene".

Ovo nije prvi susret američke glumice i ruskog zvaničnika: njih dvoje su razgovarali o ruskom biodiverzitetu i u okviru Ekonomskog foruma, prošlog septembra u Vladivostoku.

Kako prenosi AFP, Anderson je poznata po svojim smelim metodama senzibilizacije javnosti za problem zaštite divljih životinja, kao što je poziranje u "Evinom kostimu" u znak protesta protiv industrije krzna.

Vesti

strana 1 od 189 idi na stranu