Život

Subota, 29.01.2022.

12:11

Mračne tajne Nataše Bekvalac: "Anica Dobra me je naučila…"VIDEO

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je novu pesmu "Male tajne" za koju kaže da je najličnija koju je ikada otpevala.

Izvor: B92

Default images

Danas tačno u podne izašla je dugoočekivana pesma Nataše Bekvalac, za koju joj je, kako je ranije govorila, bilo potrebno mnogo snage da se odvaži i otpeva ovu pesmu.

"Za nekoliko dana pustiću vam pesmu svog života. Dugo mi je trebalo da je snimim, stalno sam imala utisak da nisam dovoljno dobra za nju. I onda sam shvatila da baš takva, nedovoljno dobra i treba da je snimim. Moja duša zvuči tako", napisala je pre nekoliko dana na društvenim mrežama
"Ovu pesmu posvećujem svojim sestrama, jer su one jedine uvek bile tu za mene", istakla je pevačica.

Spot za ovu pesmu je sniman na Ibici, a prilikom interpretacije same pesme joj je pomogla i glumica Anica Dobra svojim savetima zbog čega joj je pevačica neizmerno zahvalna.

"Ali ne znaš moje tajne, mračne su i sjajne, da ih saznaš imao bi posledice trajne", kaže samo delić pesme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – "rat" je zvanično počeo

Evropska komisija (EK) je danas obavestila kineske proizvođače električnih vozila (EV) o uvođenju dodatnih carina na njihove proizvode koje će stupiti na snagu početkom sledećeg meseca.

15:01

12.6.2024.

1 d

Svet

Putin pobesneo; "Kazna je zaslužena"

Ruski predsednik Vladimir Putin besan je zbog napada dronom na vojni aerodrom u kome su pogođena dva napredna borbena aviona Su-57, rekao je portparol ukrajinske obaveštajne službe.

8:28

13.6.2024.

21 h

Podeli: