Aktuelno 9

13.06.2024.

20:40

Šta je Tejlor Svift? Nasred bine radi nešto odvratno, fanovi u neverici VIDEO

Prema snimcima koji kruže na društvenim mrežama, pevačici Tejlor Svift nije bilo nimalo prijatno zbog niskih temperatura tokom koncerata u Škotskoj.

Izvor: B92.net

Šta je Tejlor Svift? Nasred bine radi nešto odvratno, fanovi u neverici VIDEO
Profimedia

Podeli:

Ona je više puta kamerom uhvaćena kako briše nos na bini i to rukama, jer - nema čine drugim.

Slavna pevačica je trenutno usred svoje turneje Eras, najveće svetske turneje jednog muzičara u poslednjih nekoliko decenija, a sa hiljadama mobilnih telefona uperenih u nju svake večeri, gotovo je nemoguće da išta sakrije na sceni.

Možda vas zanima

Na jednom od video snimaka koji kruži mrežom X, pevačica briše nos koji joj curi tokom izvođenja pesme "Don't Blame Me", a zatim se može videti kako briše dlan i prste o kostim.

Ovo je vrlo degutantno a i izaziva lavinu komentara.

Na drugom objavljenom snimku, pevačica je ponovo spustila ruku pored svoje svetlucavo zelene mini suknje i obrisala sline koje su joj bukvalno curele niz prste o haljinu.

Broj ovakvih snimaka se povećava iz dana u dan, pa se pojavio i treći snimak na kojem svira klavir i liže sekret  iz nosa dok joj on kaplje preko usana.

Nakon što je nekoliko ovih video snimaka procurilo u javnost, fanovi su imali različite komentare.

"Videla sam tri različita videa Tejlor kako briše ili liže nos i sline u poslednjih 30 minuta, mora da ponese maramice sa sobom na binu", napisao je jedan korisnik na mreži X.

"Stalno gledam ovaj snimak na kojem Tejlor Svift jede sopstvene slibe i briše ih i baca po bini. Iskreno, jedite i bacajte svoje bale u četiri zida, raditi to na sceni je ludos", dodao je drugi.

Međutim, neko je pak pitao "šta je tu problem", ističući da to svako radi kada nema maramice.

Možda vas zanima

Aktuelno

Beskućnici na udaru zbog Tejlor Svift

Izvestan broj beskućnika poslat je iz Edinburga u Aberdin i Glazgov kako bi njihov privremeni hotelski smeštaj bio ustupljen turistima i fanovima pevačice Tejlor Svift uoči njenog koncerta.

8:00

31.5.2024.

43 d

Inače Tejlor je tokom koncerta jednog koncerta zbog hladnoće morala da nosi rukavice, a na tada je istakla da joj se "ruke grče od hladnoće".

"Mnogo mi je žao, ovo se nikada ranije nije desilo, ali ruka mi se smrzla, samo ću da je zagrejem. Tako mi je neprijatno", rekla je na sceni. 

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: