Preminuo glumac iz serije "Urgentni centar"

Džon Ajlvard, najpoznatiji po ulogama u medicinskim dramama "Urgentni centar" i "Zapadno krilo", preminuo je u 75. Ejlvard je preminuo u svom domu u Sijetlu u ponedeljak prirodnom smrću, rekao je njegov dugogodišnji prijatelj i agent Mičel Stabs za strane medije.

Izvor: B92

Petak, 20.05.2022.

09:10

Preminuo glumac iz serije
Foto: Profimedia

O smrti glumca, Mičela Stabsa je obavestila glumčeva supruga Meri Filds.

"Džon je bio divan glumac i veliki prijatelj mnogima. Bio je ponosan na svoj filmski i televizijski rad, iako ga je rad u pozorištu činio najsrećnijim", podelio je Stabs.

Ajlvard je 1970. godine diplomirao na programu obuke glumaca Univerziteta u Vašingtonu, a 1973. je osnovao pozorište. Glumac nije imao proboj na televiziji skoro 20 godina, te uvek bio više okrenut upravo pozorišnim ulogama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: