Objavljen datum i mesto sahrane Akija Rahimovskog

Aki Rahimovski je preminuo 22. januara u 67. godini, pozlilo mu je dok se šetao sa suprugom i ćerkom, Aki će biti sahranjen u Zagrebu, a detalje o poslednjem ispraćaju danas su izneli članovi grupe Parni valjak.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.01.2022.

17:21

Objavljen datum i mesto sahrane Akija Rahimovskog
Foto:Printscreen/ Prva Tv

Pevač grupe Parni valjak preminuo je ove subote u 67. godini. Njegova iznenadna smrt bila je šok za njegove najmilije, ali i za vernu publiku, koja je sa nestrpljenjem očekivala veliku povratničku turneju benda.

Poslednji ispraćaj Akija Rahimovskog biće održan u četvrtak 27. januara u 15 časova na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja.

S obzirom na aktuelne epidemiološke mere, uprava benda Parni valjak moli sve koji su voleli Akija i žele mu odati počast da to učine od utorka 25. januara na Zdencu života ispred zagrebačkog HNK, gde će biti moguće doneti cveće i zapaliti sveće u znak sećanja na ovog jedinstvenog i velikog muzičara.

Svečana komemoracija biće održana u petak 28. januara u 11 sati, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, za najuži krug kolega i prijatelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: