Bura zbog nastupa pevačice: "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" VIDEO

Nastup pevačice Jadranke Barjaktarović, sinoć u Podgorici, naišao je na osudu na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.09.2020.

20:37

Default images

Barjaktarovićeva je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, kako se čuje u video-snimku podeljenom na društvenim mrežama - "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije..."

Nastup su osudili tviteraši, a pevačica je ovim povodom odgovorila za medije, negirajući provokaciju: "Pevala sam pesmu, možda je publika mene malo nadjačala. Nikada nisam menjala tekst, niti reči u pesmama, to najviše mrzim. Žao mi je što je tako ispalo", preneo je Telegraf.

U drugoj izjavi, navela je i da neće da se izvinjava.

"Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka, volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam", kaže pevačica za Blic. Na mrežama, uz negativne komentare, kruži i snimak Jadranke Barjaktarović sa mitinga DPS. Korisnici ove mreže navode da na spornom snimku pevačica peva: "Da li će se ikad sresti, Srbija i Crna Gora? Ne, nema zbora".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

318 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: