Zaratile vojvotkinje u kraljevskoj palati. Kome smeta Megan Markl?

Neviđen skandal trese Britaniju. Kako prenose mediji, Megan Markl i princ Hari odlučili su da napuste Kensingtonsku palatu, jer ne žele da žive blizu Kejt Midlton i princa Vilijama. Zašto su zaratile jetrve, da li je ovo prvi put da princ napusti kraljevsko imanje i čime sve tamnoputa novopečena vojvotkinja narušava tradiciju, govori Branko Rosić, zamenik glavnog urednika "Nedeljnika" i jedini Srbin kojeg je odlikovala kraljica Elizabeta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.11.2018.

09:34

Zaratile vojvotkinje u kraljevskoj palati. Kome smeta Megan Markl?
Foto: Gettyimages

Rosić kaže da je medijska pomama za princezama počela još od princeze Dajane, koja je, družeći se sa pojedinim britanskim zvezdama, ušla u svet šou-biznisa.

Što se tiče mnogih stvari, ona je tada napravila pomak u britanskoj kraljevskoj porodici. Sada to radi Megan Markl. Mnogi njen život nazivaju modernom bajkom - ona potiče iz "obične" porodice, nije se školovala na elitnim univerzitetima, bila je glumica, ima problematičnu polusestru i oca, a iza sebe ima i jedan brak. Sve to nije uobičajeno za jednu britansku princezu.

Zbog svega toga, vojvotkinja je od prvog dana bila zanimljiva javnosti i medijima. Ipak, mediji u poslednje vreme bruje o njenom nezgodnom karakteru, hirovima, svađi sa kraljicom, kao i vojvotkinjom Kejt Midlton. Sa druge strane, pišu i o pritiscima i dužnostima koje je Megan Markl morala da preuzme na sebe udavši se za princa Harija.

Šta je to što je moglo da smeta kraljevskoj porodici kada je reč o Megan Markl, govori Branko Rosić u prilogu Prve televizije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: