"Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik..."

Smrt slavnog kuvara i gastro-putopisaca Entonija Bordena iznenadila je mnoge obožavaoce njegovih televizijskih emisija iz celog sveta, kao i brojne javne ličnosti i njegove prijatelje.

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

08:20

Default images

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Oni su se poslednjih dana opraštali od ovog nesvakidašnjeg osobenog televizijskog stvaraoca, a to je učinila i njegova poslednja partnerka italijanska glumica Azija Arđento.

Ona je na svom profilu na Instagramu ostavila je emotivnu poruku:

"Entoni se u potpunosti predavao svemu što je radio. Njegov brilijantan, neustrašiv duh nadahnjivoa je mnoge, a njegova velikodušnost nije poznavala granice. Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga rečima ne može da se opiše. Moje misli su sada sa njegovom porodicom. Molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost."

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Međutim, i pored molbe za poštovanje u teškom trenutku, njena poruka naišla je na ne baš savim pristojne komentare.

Jedan deo njih je tvrdio da je ona tako koja je Entonija oterala u smrt, pošto je vezu sa njim raskinula samo nekoliko dana pre njegovog tragičnog kraja.

Azija i Entoni su poslednji put zajedno viđeni u aprilu ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: