Pronašao 1.500 evra u sobi, pa napao osoblje hotela

Verovatno većina nas kada bi pronašla novac ispod jastuka u svojoj sobi a pogotovo u hotelskoj bila bi presrećna. Ali Kinez Lu Gang je sušta suprotnost - bio je besan kada je ispod svog jastuka u hotelskoj sobi pronašao 10.000 jena (oko 1,6 hiljada evra).

Izvor: B92

Četvrtak, 31.03.2016.

17:50

Pronašao 1.500 evra u sobi, pa napao osoblje hotela
Foto: Thinkstock

Lu je spremao je stvari kako bi napustio Hotel Chongqing i prilikom poslednje provere da nije šta zaboravio ili ostavio u hotelskoj sobi pronašao je novac.

Osobilju hotela Hotel Chongqing je rekao kako je šokiran njihovom brigom o gostima jer on smatra i vidi da hotelsko osoblje ne čisti sobu ispravno iza gostiju koji odu.

Pri pronalasku novca u hotel je pozvana odmah policija koja je preuzela novac, a hotelsko osoblje je izjavilo kako misle da novac pripada bivšem gostu.

"Novac nije bio moj i bio je ispod jastuka na kojem sam spavao. Očigledno je da čistačice ne rade svoj posao. Nisu promenili jastučnicu iza gosta koji je bio pre mene. Na površini je sve izgledalo uredu, ali ko mi može garantovati da je krevet uređen po standardima hotelske higijene i higijene uopšte? Zar nije svakodnevna rutina hotela da spremaju krevet?", pitao se pomalo iznenađeni kinez Lu

Lua su pohvalili i osoblje hotela i policija, ali on nije bio sretan već uznemiren jer se pitao na čemu je zaista spavao, odnosno koliko je čista posteljina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: