- Tabu -

Nije mu dosta: Nezasiti tajkun traži pet žena uz posebne uslove

Duvanski tajkun Travers Bejnon traži pet novih devojaka koje će se pridružiti njegovoj maloj porodici u luksuznoj vili na Zlatnoj obali Australije.

Izvor: Index
Podeli

You don’t get to the top by following the rules. #MuscleAndHustle #FREECHOICE #CandyShopMansion

Објава коју дели Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) дана

Četrdesetšestogodišnjak otvara vrata za još pet devojaka koje će mu kuvati, pozirati gole i živeti kao u „najluđim snovima“.

“Brzo ćete se navići na tretman kakav Kendimen pruža, kao što su dizajnerske krpice i nakit, spavanje u luksuznim hotelima po celom svetu, fine večeri i privatne žurke. Devojke koje uspeju i pridruže se njegovoj porodici moraće da mu kuvaju ručak, da ga ispraćaju na posao, učestvuju u porodičnim večerama i opuštaju se kraj bazena“, stoji u objavi.

Od devojaka se očekuje da održavaju preplanuli ten, savršen manikir i pedikir, kao i da uvek imaju sređenu kosu i našminkano lice.

“Spavaća soba se sastoji od tri velika kreveta koja Travers deli sa svojim devojakama svako veče. A vaša veza biće kao i svaka druga veza“, nastavlja se dalje u „oglasu“.

When they criticise me, I be like... #FREECHOICE

Објава коју дели Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) дана

Kendimen trenutno živi sa suprugom Tešom i dve stalne devojke Nišom i Kristal, a vikendom ima seks i sa po 30, tako da mu ovih pet neće previše smetati, piše hrvatski „Index“.