Šta žene ne primećuju na prvom sastanku

Devojkama retko šta promakne na prvom sastanku, međutim ipak ima nekoliko stvari koje najčešće ne primete.

Život

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2012.

10:00

Default images

Šta one sigurno neće primetiti na prvom sastanku.

1. Koliko ste obdareni

Na situaciju u vašim farmerkama sigurno neće obratiti pažnju sem ukoliko imate penis iznad proseka pa to ne može da se ne primeti.

2. Vaše pravo lice

Žene znaju da ćete na prvom sastanku biti preterano pažljivi i lepo vaspitani samo da biste je impresionirali. Možda ćete biti i nervozni, ali ne dozvolite da ona to primeti. A ako se zaista ne prikažete u pravom svetlu, ona nikako ne može da zaključi kakvi ste vi zaista.

3. Vaš dobar izgled

Možda zaista izgledate izuzetno atraktivno, ali je njoj bitnije kakvi ste iznutra. I da, one to zaista misle. Dakle, možete da ličite na Bred Pita, ali ako se ponašate kao šmokljan, brzo će vas zaboraviti.

4. Vaše misli

Nijedna žena ne ume da čita misli. I hvala bogu na tome, inače bi vas možda ostavila za pet minuta.

Na vašu sreću tih par stvari ona zaista neće primetiti na prvom sastanku. Za sve ostalo, moraćete da se potrudite malo više, zar ne?

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: