Dr Nestorović: "Ako imate keramičke pločice, morate da hodate bosi" VIDEO

Pulmolog, univerzitetski profesor i vitez reda zmaja, prof. dr Branimir Nestorović objasnio je gostujući na TV Prva šta dovodi do pada imuniteta u ovom periodu i koje bolesti su najčešće.

Zdravlje

Izvor: B92, TV Prva

Petak, 18.02.2022.

10:00

Dr Nestorović:
Foto: Printskrin/TV Prva

Dr Branimir Nestorović je izdao treći deo knjige pod nazivom "Drugi svet" u kojoj je objasnio mnoge pojmove o takozvanom trećem oku i spiritualizmu, kao i kroz šta je sve on prošao nakon što je iskusio, kako i sam on kaže – drugi svet.

"Ja sam prve dve knjige pisao za doktrore, da bi videli da nije sve medicina", rekao je on.

"Istina je da, ako podigneš frekvencu elektromagnetnih talasa, oboleli organi mogu da se izleče na neki način. Mi smo električna bića."

Slobodanka iz Šapca se uključila u program i postavila pitanje o tome zašto posle korone često ima alergije po telu i jako se zamara.

Dr Nestorović je odgovorio da je zamaranje čest simptom plućnih bolesti, jer telo nema dovoljno kiseonika, kao i da postoji program fizičkih aktivnosti za plućne bolesnike. Dodaje da oni nemaju fizičku istrajnost na duge staze, ali da je brza šetnja uvek najbolja.

"Svaka promena vremena loše utiče na imunitet, mi smo ranije mislil da je uzrok tome atmosferska promena, međutim u tim promenama vremena se menja elektricitet. Zato obično astmatičari i epileptičari dobijaju napade, to je sve zbog promene elektriciteta", rekao je on.

"Ako imate u kući keramičke pločice, treba da idete bosi, jer se time naelektrisanje koje nastaje promenom vremena poništava", dodaje dr Nestorović.

Navodi i da kod pacijenata koji dolaze da se leče kod njega nema nekih naglih promena, ali ističe da astmatičari sada posebno osećaju promene, jer je porast vlažnosti vazduha za njih veoma štetan i dolazi do pojave infekcija.

Navodi da se rešenje za plućne bolesnike krije u toplim oblogama, kao i da tome može da doprinese guščja mast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

198 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: