Prelistavanje: Savo Štrbac i Jurica Kerbler

Izvor: B92, Prva

Četvrtak, 14.11.2019.

11:00

Prelistavanje: Savo Štrbac i Jurica Kerbler
U Hrvatskoj se zahuktava predsednička kampanja. Ipak, srpski predsednik ovih dana zasenio je aktivnosti Kolinde Grabar Kitarović, Zorana Milanovića, Miroslava Škora i ostalih predsedničkih kandidata.

U hrvatskim medijima postavlja se jedno pitanje - hoće li Aleksandar Vučić prisustvovati kongresu Evropske narodne partije u Zagrebu.

Srpski predsednik najavljuje interesantno pismo, razgovore koje će obaviti danas i kaže da će se truditi da odbrani mogućnost da razvijamo normalne odnose sa Hrvatskom.

Treba li da ide u Zagreb? O tome je u prelistavanju štampe govorio Savo Štrbac, predsednik "Veritasa", kao i Jurica Kerbler, dopisnik "Večernjih novosti", koji se iz Zagreba javio putem Skajpa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: