Mama joj je za kaznu oduzela telefon, ali ona uspela da "tvitne" sa frižidera

Kada je, pre dve nedelje, 15-godišnja Doroti izazvala požar u kuhinji, jer je bila previše usredsređena na svoj telefon, majka joj je oduzela sve tehničke uređaje kako bi je naterala da više obraća pažnju na svet oko sebe.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.08.2019.

18:17

Mama joj je za kaznu oduzela telefon, ali ona uspela da
Ilustracija / Foto: Depositphotos/hemul75

Devojčica se uplašila da će izgubiti kontakt sa nekoliko hiljada svojih pratilaca na Twitteru, pa se upustila u potragu za načinom da se vrati u virtuelni svet.

I nije joj mnogo vremena trebalo da pronađe rešenje. Prvo je počela da tvituje putem konzola za igranje Nintendo i Wii U, ali su joj i one odmah oduzete.

Majka, međutim, nije toliko računala na snalažljivost svoje tinejdžerke, koja je svakako nastavila da traga za rešenjem svog problema.

Doroti je otkrila da njihov LG pametni frižider može da se poveže na Internet. To je iskoristila da pristupi svom Twitter nalogu, pa je tako nastao ovaj tvit: Tvit, koji je od tada dobio skoro 85 hiljada lajkova, zapao je za oko i ljudima iz kompanije LG, što potvrđuje da je Dorotina snalažljivost urodila polodom, tj. da se i sa frižidera može tvitovati.

LG je iskoristio ovu situaciju, pa je na svom zvaničnom nalogu "tvitnuo" haštag podrške kažnjenoj 15-godišnjakinji i snalažljivoj tviterašici, prenosi Gardijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: