Uskoro ćete moći da izbrišete neželjene poruke i iz ovih aplikacija

U aplikaciji WhatsApp odavno postoji opcija da izbrišete već poslatu poruku, a već neko vreme to je moguće uraditi i sa mailom ako koristitet Gmail.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 08.11.2018.

11:08

Uskoro ćete moći da izbrišete neželjene poruke i iz ovih aplikacija
Foto: Thinkstock

Uskoro bi Facebook i Messenger trebalo da uvedu istu opciju, koja će biti dostupna tek nekoliko minuta nakon slanja poruke. To će, piše Techradar, biti moguće u narednih 10 minuta od poslate poruke.

Messenger aplikacija i Facebook poruke u okviru naloga svakog od korisnika omogućiće brisanje poruka u trajanju od 10 minuta nakon njihovog slanja. O ovoj opciji se dosta raspravljalo, pošto je otkriveno da ju je Mark Cukerberg oduvek imao.

Opcija se otključava korisnicima u etapama, pa bi svi trebalo da je imaju do kraja novembra. Verzija aplikacije u kojoj je brisanje poruka već omogućeno je Messenger v191.0.

Kako vam se čine ove novosti?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: