Nova vest
Košarka 79

2.5.2024.

13:23

"Nagetsi su u problemu" VIDEO

Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, smatra da je Minesota favorit u duelima polufinala Zapadne konferencije protiv Denvera.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Razlog za to veteran NBA lige pronalazi u skraćenoj i nedovoljno kvalitetno (prema njegovom mišljenju) sa kojom raspolaže Majkl Maloun.

"Nagetsi jesu pobedili u toj seriji, ali mislim da su u problemu – zašto to mislim? Kao što sam i ranije govorio, mislim da im klupa nije dovoljno dobra", rekao je Grin i dodao:

"Videli smo to opet pre neko veče, nisu dobili dovoljno od svoje klupe. Upravo bi to mogla da bude razlika u seriji s Minesotom. Vulvsi sa klupe imaju Naza Rida, koji može mnogo da doprišene, Kajla Andersona, zatim i Montea Morisa, koji je sjajan rezervni plej, mada ga Vulvsi ne korsite previše. Takođe, i Nikel Aleksander-Voker igra odlično u poslednje vreme."

Kao ključni duel je izdvojio onaj između Nikole Jokića i Rudija Gobera, ali ne smatra da će on odlučiti i ko će u finale na Zapadu.

"Vulvsi imaju širi tim i time će naškoditi Nagetsima. Da, biće jako važno to kako će Gober čuvati Jokića, generalno taj duel, ali uvek sam vam govorio da šampionate ne osvajaju igrači od jedan do pet, već oni od šest do deset (klupa)", zaključio je Grin.

Podeli:

Komentari 79

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 79

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu