Stiže Blackberry Venice

Ulazak kanadske kompanije na Android tržište je izgleda neminovno, a ovo potvrđuju i najnovije fotografije koje nam donosi sajt Techrum

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Iako smo već imali uopštenu sliku kako će uređaj izgledati, na osnovu procurelih rendera, sada je ta slika kompletirana "živim" fotografijama Blackberry Venice telefona i nekih njegovih ključnih funkcija.

Blackberry sa Venice modelom ostaje dosledan svojoj filozofiji sa QWERTY tastaturom. Tastatura je doduše skrivena iza displeja i može se izvući po potrebi.

Za one koji žele manje intenztivno kuckanje, tu je i modernija onscreen tastatura. Power taster je pomeren na levu stranu telefona, dok je gornji deo rezervisan za SIM i microSD slotove. Ipak, glavna uzdanica Blackberry Venice telefona bi mogla biti kamera na poleđini. Kamera od 18MP ima optičku stabilizaciju slike i brz fokus, a spekuliše se da poseduje neku vrstu tehnologije fazne detekcije. Tu je i dual-LED blic. Na kraju, fotografije otkrivaju i potvrđuju Android operativni sistem i to u Lollipop obliku.

izvor: benchmark.rs

Vesti

HTC One (A9) će imati ekran rezolucije 1080 x 1920

Pre nego što je HTC One M9 otkriven, većina ljudi je mislila da će HTC stavljati 1440 x 2560 QHD ekrane na svoje predstojeće uređaje. Kada je najavljeno da će uređaj sa svojih 5 inča opet imati 1080 x 1920 FHD rezoluciju kao i HTC One (M8), prve reakcije su bile veoma pozitivne.

Vesti nedelja 30.08. 21:30 Komentara: 28

Nokia: Klasičan mobilni za protivnike smartfona

Američki tehnološki gigant Microsoft lansiraće uskoro na tržište klasičan mobilni telefon "Nokia 222", ali povezan na mrežu treće generacije (3G), za one koji nisu ljubitelji taktilnih ekrana, kao i za one koji su nostalgični prema prvim mobilnim telefonima.

Vesti nedelja 30.08. 10:10 Komentara: 61
strana 1 od 77 idi na stranu