Bethesda potvrdila: Fallout 5 stiže nakon The Elder Scrolls 6

U intervjuu za IGN, Tod Hauard iz Bethesde je potvrdio da je The Elder Scroll 6 ušao u pretprodukciju, nakon čega će studio raditi na Fallout 5 nastavku.

Izvor: B92, IGN

Petak, 17.06.2022.

09:00

Bethesda potvrdila: Fallout 5 stiže nakon The Elder Scrolls 6
Foto: Luca Lorenzelli / Shutterstock.com

Lepa vest za fanove Fallout serijala je da Fallout 5 stiže, a loša vest je da će fanovi morati da se strpe. Razlog je svakako to što će naredni Bethesdin veliki naslov biti Starfield, koji sledeće godine stiže na PC i Xbox Series X/S.

nakon objave Starfielda. naredni veliki naslpov studija će biti The Elder Scrolls 6, a igra je trenutno u pretprodukciji. Naredna igra u TES serijalu je nagoveštena još 2018. godine, a tizer je prvenstveno služio kako bi se pokazalo da Bethesda i dalje radi na singlplejer RPG igri.

Moguće je da će The Elder Scrolls 6 i Fallout 5 stići i ranije nego što se očekuje, zahavljujući izmenama koje implementira endžin koji koristi Starfield (plus nijedna od te dve igre nema borbu u svemiru sa više od 1000 planeta koje mogu da se istraže).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: