Fortnite: Battle Royale prešišao PUBG po broju igrača

Fortnite: Battle Royale je došao nekoliko meseci nakon što se PUBG pojavio i u veoma brzo je stekao popularnosti iz razloga što je bio besplatan i pružao je novinu u vidu mogućnosti izgradnje skloništa.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

20:55

Fortnite: Battle Royale prešišao PUBG po broju igrača
Foto: YouTube screenshot

Popularnost je sa vremenom nastavila uzlaznu putanju i sada je PUBG skinut sa trona igara po najvećem broju igrača u jednom trenutku, koji je držao veoma kratko ali veoma ubedljivo. Kako Epic Games iznosi na Twitteru, Fortnite: Battle Royale je prethodnog vikenda nakon velikih problema sa stabilnošću servera zabeležio čak 3.4 miliona igrača u jednom trenutku.

Moramo priznati da ovaj rekord i nije donekle ravnopravan sa 3,2 miliona igrača u PUBG-u, pošto je Fortnite: BR free-to-play i dostupan je na svim platformama(PC, PS4, Xbox One), dok rekordna cifra rivala važi samo za PC platformu.

Obe igre i dalje prati sve veća popularnost, ali one takođe imaju problema u vidu problema sa serverima i sve više varalica, tako da će biti interesantno pratiti njihovo rivalstvo, ili se u međuvremenu umeša i neka druga Battle Royale igra. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: