"Ultra Instinct Shaggy" ipak nije deo Mortal Kombata 11

Šegi, najbolji prijatelj Skubi-Dua, i tajno "najveći Super Saiyan ikada", postao je meme ove godine poznat i kao "Ultra Instinct Shaggy".

Izvor: B92, IGN Adria
Podeli
Printscreen / YouTube
Printscreen / YouTube

Posle masovne peticije da se Šegi "dovede" u Mortal Kombat 11, zvanični Mortal Kombat Twitter nalog je stavio tačku na čitavu sprdnju jednim jedinim haštagom - #RIPShaggy.

Šala je da ovaj uvek veseli i gladni smotanko (koji je možda koristio "herbalnu" ispomoć) u stvari najmoćnije biće u univerzumu.

Čak smo viđali i montaže gde mlati mnoge poznate anime likove, pa je bilo sasvim logično i da se pojavi u nastavku jedne od najpopularnijih borilačkih igara.

Na kraju krajeva, Worner Bros. je vlasnik i Scooby-Doo i Mortal Kombat licence, podseća IGN Adria.

Čak se i Ed Bun, glavni čovek studija NetherRealm, u jednom trenutku pridružio opštoj sprdnji:

A što se "ozbiljnih" Mortal Kombat vesti tiče, Kabal je potvrđen kao igrivi lik, kao i D'Vorah.

Igra 23. aprila izlazi za PC, PS4, Switch i Xbox One.

Gejming

God of War i ostale najbolje igre iz 2018. godine

Na nedavno održanoj DICE Awards dodeli nagrada, koje organizuje Akademija Interaktivnih Umetnosti i Nauke u Las Vegasu, God of War ne samo što je dobio nagradu za igru godine, već je u 23 kategorije pokupio 9 nagrada - za dizajn, priču, muziku i još ponešto.

Gejming petak 15.02. 17:16 Komentara: 2

Otvorena beta za Trials Rising stiže 21. februara

Ubisoft je tokom svih ovih godina čvrsto prisvojio praksu kojom pre svaki izlazak svoje igre održava razna testiranja u vidu zatvorenih i otvorenih beta, u kojima je cilj testirati stabilnost klijenta i servera, ali i otkriti nekoliko problema i bagova koji su promakli.

Gejming četvrtak 14.02. 13:57 Komentara: 0

Singlplejer se vraća u ovogodišnji Call of Duty

Prošlogodišnje izdanje popularne franšize Call of Duty, Black Ops 4, je kao jednu od najvećih zamerki vernih igrača imalo to što je potpuno izostavljena bilo kakva priča i kampanja za jednog igrača, nešto po čemu su na prvom mestu mnogi i zavoleli ovaj serijal

Gejming sreda 13.02. 14:56 Komentara: 3
strana 1 od 13 idi na stranu