Dođite na Games.con i partiju-dve na štandu B92

Prvi pravi domaći "kon" doživljava u petak, subotu i nedelju svoje drugo (i veće izdanje), a deo velikog događaja za ljubitelje igara i pop kulture je i B92.net sa svojim esports štandom.

Izvor: B92
Podeli

Kao i prošle godine, na idealnoj lokaciji u Hali 2 Beogradskog sajma možete svratiti u našu free gaming zonu gde će vaš domaćin biti Woo, na partiju novih izdanja FIFA i PES ili rundu ili više npr. Street Fightera.

Kao i na našem sajtu i našoj posebnoj esports rubrici, potrudili smo se da budemo u centru zbivanja i da budemo vaš idealni saborac u praćenju jedne od najbrže rastućih industrija na svetu.

B92.net kao prvi veliki medij koji je prepoznao značaj esportsa, video igara i prožimajuće supkulture vas poziva da zajedno proživimo Games.con.

Games.con ove godine zauzima ne samo Halu 2, već i Halu 3 kao i Halu 3a Beogradskog sajma.

Zvezde festivala biće predstavnici jedne od najmoćnijih kuća u svetskoj industriji igara, Blizzard Entertainment. Prepoznavši značaj i perspektivu Games.con festivala, pod njihovim pokroviteljstvom čitava jedna gejming arena biće posvećena turnirima u najpopularnijim naslovima ove kompanije.

Tu je i niz turnira, zanimljivih štandova, cosplayera, borbi mačevima, okršaja u igrama na tabli i još mnogo toga.

#LevelovatiSeMora

Evo delića atmosfere:

Gejming

Review: EA Sports UFC 3

Evo nas, skoro pa dve pune godine kasnije, od poslednjeg dela ove franšize, i dosta stvari se promenilo i desilo, što izdavačima i kreatorima ove igre, što i samoj kompaniji čije ime ova igra nosi.

Gejming petak 23.03. 10:40 Komentara: 0

Novi Assassin's Creed nas vodi u antičku Grčku?

Ubisoft je rešio da nastavi započetu praksu i da ponovo pauzira godinu sa dolaskom novog Assassin’s Creeda, i dok još uvek nemamo detalja šta će nam nova igra doneti, najnovije curenje informacija ukazuje na to da će ona biti smeštena u antičkoj Grčkoj.

Gejming sreda 21.03. 14:45 Komentara: 9
strana 1 od 287 idi na stranu