Dođite na Games.con i partiju-dve na štandu B92

Prvi pravi domaći "kon" doživljava u petak, subotu i nedelju svoje drugo (i veće izdanje), a deo velikog događaja za ljubitelje igara i pop kulture je i B92.net sa svojim esports štandom.

Izvor: B92
Podeli

Kao i prošle godine, na idealnoj lokaciji u Hali 2 Beogradskog sajma možete svratiti u našu free gaming zonu gde će vaš domaćin biti Woo, na partiju novih izdanja FIFA i PES ili rundu ili više npr. Street Fightera.

Kao i na našem sajtu i našoj posebnoj esports rubrici, potrudili smo se da budemo u centru zbivanja i da budemo vaš idealni saborac u praćenju jedne od najbrže rastućih industrija na svetu.

B92.net kao prvi veliki medij koji je prepoznao značaj esportsa, video igara i prožimajuće supkulture vas poziva da zajedno proživimo Games.con.

Games.con ove godine zauzima ne samo Halu 2, već i Halu 3 kao i Halu 3a Beogradskog sajma.

Zvezde festivala biće predstavnici jedne od najmoćnijih kuća u svetskoj industriji igara, Blizzard Entertainment. Prepoznavši značaj i perspektivu Games.con festivala, pod njihovim pokroviteljstvom čitava jedna gejming arena biće posvećena turnirima u najpopularnijim naslovima ove kompanije.

Tu je i niz turnira, zanimljivih štandova, cosplayera, borbi mačevima, okršaja u igrama na tabli i još mnogo toga.

#LevelovatiSeMora

Evo delića atmosfere:

Gejming

Review: Detroit Become Human

'Uđite u svet u kojem moralne dileme i teške odluke mogu pretvoriti android robove u revolucionare koji menjaju svet. Otkrijte šta znači biti čovek iz perspektive autsajdera i videti svet kroz oči mašine!'

Gejming utorak 19.06. 12:21 Komentara: 4
strana 1 od 300 idi na stranu