Dođite na Games.con i partiju-dve na štandu B92

Prvi pravi domaći "kon" doživljava u petak, subotu i nedelju svoje drugo (i veće izdanje), a deo velikog događaja za ljubitelje igara i pop kulture je i B92.net sa svojim esports štandom.

Izvor: B92
Podeli

Kao i prošle godine, na idealnoj lokaciji u Hali 2 Beogradskog sajma možete svratiti u našu free gaming zonu gde će vaš domaćin biti Woo, na partiju novih izdanja FIFA i PES ili rundu ili više npr. Street Fightera.

Kao i na našem sajtu i našoj posebnoj esports rubrici, potrudili smo se da budemo u centru zbivanja i da budemo vaš idealni saborac u praćenju jedne od najbrže rastućih industrija na svetu.

B92.net kao prvi veliki medij koji je prepoznao značaj esportsa, video igara i prožimajuće supkulture vas poziva da zajedno proživimo Games.con.

Games.con ove godine zauzima ne samo Halu 2, već i Halu 3 kao i Halu 3a Beogradskog sajma.

Zvezde festivala biće predstavnici jedne od najmoćnijih kuća u svetskoj industriji igara, Blizzard Entertainment. Prepoznavši značaj i perspektivu Games.con festivala, pod njihovim pokroviteljstvom čitava jedna gejming arena biće posvećena turnirima u najpopularnijim naslovima ove kompanije.

Tu je i niz turnira, zanimljivih štandova, cosplayera, borbi mačevima, okršaja u igrama na tabli i još mnogo toga.

#LevelovatiSeMora

Evo delića atmosfere:

Gejming

Review: Ode

Pored visokobudžetnih AAA igara po kojima je najprepoznatljivija, kompanija Ubisoft zna da iznenada i bez ikakve pompe igračima donese igru u indie maniru. Za tu svrhu je, po običaju, angažovan studio Reflections, veteran u ovoj oblasti, koji nam je već doneo platformere Grow Up i Grow Home, a nedavno i old-school pucačinu, Atomega.

Gejming utorak 16.01. 11:23 Komentara: 0

Najavljen DAKAR 18

Nakon dugo godina čekanja i maštanja konačno stiže igra vezana za jedan od najtežih i najopasnijih trkačkih događaja – DAKAR 18.

Gejming nedelja 14.01. 20:25 Komentara: 1

Gejming hardver u 2017. i šta nas očekuje u 2018. godini

U 2017. godini se desilo puno novina na polju igračkog hardvera koje smo se mi poprilično revnosno trudili da ispratimo, ali je uvek dobro u ovim trenucima napraviti malu retrospektivu šta je to što je obeležilo godinu. Bilo je nekih velikih iznenađenja, ali je bilo i nekih proizvoda od kojih se mnogo očekivalo, a nisu baš opravdali ta očekivanja.

Gejming četvrtak 11.01. 22:30 Komentara: 3
strana 1 od 275 idi na stranu