Esports B92.net
0

Otvorene prijave za 5G Gejming Arenu

Telenor i RUR vas pozivaju na veliki 5G Gejming Arena Fortnite, Clash Royale i Brawl Stars turnir u Tehnološkom Parku na Zvezdari. Ovaj događaj će se održati od 26-28. novembra, tako što će se svaki dan biti posvećen jednoj igri.

Ostalo

Team Secret doveo Matumbana, MidOne odlazi

Team Secret je odlučio da ode na produženu pauzu nakon The Internationala, zbog čega će propustiti prvi Major/Minor sezone. Ipak, mesec dana pre početka kvalifikacija za drugi Major, Team Secret je odlučio da predstavi potpuno osveženu petorku.

Dota 2 utorak 5.11.2019 00:02 Komentara: 3

FaZe pobedom protiv NIP-a trijumfovao na BLAST Pro Series turniru u Kopenhagenu

Kao što svi već znate, pre samo par meseci u svetu Counter Strike-a digla se ogromna prašina oko eventualnog dolaska brazilske zvezde u FaZE. Naravno, reč je o Coldzera-i koji je napustio MIBR i dugo vremena bio slobodan igrač. Nakon par meseci definitvno je potvrđen njegov transfer i od ove internacionalne ekipe se mnogo očekivao. Međutim, sve do juče FaZe nije pokazivao zadovoljavajuće rezultate, što nikako nije dobro s obzirom na to da je u njihovu novu ekipu uloženo dosta novca.

CS:GO ponedeljak 4.11.2019 15:19 Komentara: 1

G2 srušio SKT i plasirao se u finale Worlds-a

G2 Esports je konačno uspeo ono što ni jedan drugi tim nije do sada – srušili su SK Telecom T1 sa rezultatom 3:1 u polufinalu World Championship-a. Evropski san o zlatnom peharu živi i kreće se, dok je ovogodišnji Korejin put ka vrhu zaustavljen.

LoL ponedeljak 4.11.2019 00:49 Komentara: 6

World of Warcraft – Shadowlands

Izgleda da su oni silni leak-ovi pogodili jedno, a to je da je ime nove WoW ekspanzije “Shadowlands”.

Ostalo petak 1.11.2019 20:14 Komentara: 12

Rur organizuje brojne turnire na ovogodišnje Games.conu

Games.con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine kao i prethodnih, RUR če organizovati brojne turnire od 6-8. decembra. Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gejming hitove hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

Ostalo četvrtak 31.10.2019 18:03 Komentara: 1