Esports B92.net
0
LoL

Fnatic je dobio svog midlejnera! Stigao je Nisqy!

Iako su uspeli da budu drugi u Evropi, kao i da se plasiraju u četvrtfinale Worlds-a, Fnatic nije zadovoljan ostvarenim rezultatima, zbog čega prave nekoliko promena u svom League of Legends sastavu. Dok su primorani da pronađu novog ADC igrača, svojevoljno su doneli odluku da žele da zamene Nemesisa, na čijoj će poziciji u narednoj sezoni nastupati bivši član Cloud9-a, Jasin ”Nisqy” Dinčer.

Ostalo

DAMWON je šampion sveta

U finalu League of Legends Worlds-a, najprestižnijeg i najvećeg esports događaja godine, DAMWON je nadigrao Suning rezultatom 3-1 i tako nakon 3 godine vratio trofej u Južnu Koreju.

LoL subota 31.10.2020 17:11 Komentara: 5

Logitech G733 Wireless slušalice i color kolekcija

Izvor: RUR

Logitech je izbacio novi model G733 Wireless Lightspeed slušalica ali kod njih fokus više nije samo na tehničkim karakteristima već i na boji, odnosno na stilu. Uz to uradili su i redizajn nekoliko modela svojih popularnih gejming periferija kako bi mogli da dodate malo finese u vaš gejming prostor.

Ostalo ponedeljak 9.11.2020 11:57 Komentara: 1

Steelseries predstavio Aerox 3 i Aerox 3 Wireless miševe

Retko se u poslednje vreme dešava u gejming svetu da se izmisli da je nešto potpuno novo, ali smo u proteklih godinu dana svedoci nove generacije miševa čija su kućišta izrađena od rupičastog materijala kako bi im se smanjila težina u odnosu na standardne. Ovom trendu nije odoleo ni SteelSeries pa sada imamo najavu dva nova miša nazivom Aerox 3 nam dolaze jedan model sa kablom i jedan model bez kabla.

Ostalo četvrtak 29.10.2020 13:40 Komentara: 1

WoT – predstavljamo Haloween 2020 event

Haloween event u World of Tanks je počeo 26. oktobra i traje do 9. novembra 2020. godine i jedan je od najvećih i najzanimljivijih do sada pa smo odlučili da napravimo video sa malo detaljnijim prikazom za one koji možda nisu stigli da isprate šta se tu sve događa a možda bi im bilo interesantno da pogledaju pre nego što probaju.

WoT sreda 28.10.2020 13:41 Komentara: 8