Esports B92.net
5

G2 uklonio KennyS-a iz svoje postave – Vraća se JaCkz

Jedan od najpoznatijih AWP igrača svih vremena, Keni ”kennyS” Šrub od sinoć više neće biti deo G2, a na njegovo mesto će se vratiti doskorašnji član ekipe, Odrik ”jaCkz” Jug.

Ostalo

Intervju sa Darkom ”Daut” Dautovićem, veteranom Age of Empires II profesionalne scene

Kada igrači napune određen broj godina, kao i u tradicionalnom sportu, tako i u esportu, mnogi odluče da je vreme za penziju. Dok se neki posvete nekim drugim zanimanjima, neki ostanu u svetu esporta, te preuzmu različite trenerske ili menadžerske uloge. Darko ”Daut” Dautović nije jedan od tih igrača, pošto se nakon 19 godina duge karijere i dalje veoma uspešno takmiči na Age of Empires II profesionalnoj sceni. Darko će ove godine napuniti 36 godine, što ga nikako ne sprečava da se takmiči, pošto je u januaru uspeo da osvoji jedan od najvećih turnira u svojoj karijeri, Red Bull Wololo III, na kojem je osvojio $8,000. Samim tim, mi smo kontaktirali Darka kako bi mu postavili nekoliko pitanja, na koja je on sa zadovoljstvom odgovorio.

Ostalo petak 19.02.2021 02:37 Komentara: 6

North prestaje sa radom

Jedna od najpoznatijih danskih organizacija, North, koja je pre samo 2 godine bila u samom vrhu svetske CS:GO scene je danas rastužila svoje fanove, kada je zvanično saopštila da prestaje sa radom.

CS:GO petak 5.02.2021 13:59 Komentara: 1

Novi bežični gejmerski miš je lakši od pera

Svedoci smo da se proizvođači gejming miševa trude da naprave što lakši model što se najčešće postiže upotrebom rupa u obliku saća u samoj površini tela miša. Ovom trendu je sada pribegao i SteelSeries lansiranjem nove Aerox 3 serije miševa a mi smo bacili pogled na bežični model.

Ostalo petak 5.02.2021 16:00 Komentara: 0