Esports B92.net
0
LoL

Worlds 2019 | Pregled drugog dana

Najveće takmičenje u League Of Legends-u tek što je počelo, a mi smo već imali priliku da ispratimo dosta veoma atraktivnih mečeva koji su nas ostavili bez daha. Osim što su debitovale ekipe G2 i Griffin, drugi dan Worlds-a nam je doneo duel između Team Liquida i Invictus Gaming-a. Ovaj revamš meč se čekao još od MIS-a tako da je samim tim bio i više nego uzbudljiv. Takođe, pored ovih mečeva, SKT je odigrao svoj drugi meč ovoga puta protiv ekipe RNG. Faker-ov tim je definitivno glavni favorit za osvajanje Worlds-a, tako da je njihov svaki meč i te kako vredan pašnje.

Ostalo

CR4ZY pronašao zamene za Nexu i HuNtera

U ponedeljak uveče saznali smo da i su dva najbolja igrača CR4ZY-a prešli u redove francuskog velikana, G2 Esporta. Zameniti Nemaju ”nexa” Isakovića i Nemanju ”huNter” Kovača neće biti lako, ali kako saznaje poznati CS:GO novinar Jarek “DeKay” Lewis, CR4ZY će dovesti Georgi ”SHiPZ” Grigorova, dok će trener Luka ”emi” Vuković ponovo zaigrati na profesionalnom nivou.

CS:GO četvrtak 3.10.2019 17:53 Komentara: 0

Team Liquid predstavio novu Dota 2 petorku

Pre mesec dana iznenadila nas je vest da će Kuroky i njegova petorka napustit Team Liquid i napraviti svoju organizaciju. Juče, Liquid je konačno potvrdio svoj sastav za sledeću sezonu i to će biti bivša petorka Alliance-a.

Dota 2 četvrtak 3.10.2019 15:45 Komentara: 1

Nexa i HuNter zvanično prešli u G2

Kao što smo već i uveliko najvljivali, dva najbolja igrača iz naše ekipe prešli su u redove francuskog velikana. Nemanja ”huNter-” Kovač i Nemanja ”nexa” Isaković potpisali su ugovor sa ekipom G2 i već sutradan ćemo moći da ih gledamo u novom dresu.

CS:GO utorak 1.10.2019 00:50 Komentara: 3

5. oktobra sastaće se četiri najbolje srpske Dota 2 ekipe u borbi za Svetsko IeSF prvesntvo

Nakon dve iteracije uzbudljivih kvalifikacija približava se i velika završnica u kojoj će se sastati četiri najbolje srpske Dota 2 ekipe sa ciljem da se plasiraju na IeSF svetsko prvesntvo u Južnoj Koreji. Zato pozivamo sve zainteresovane da dođu 5. oktobra u Dom Omladine Beograda i da zajedno uživamo u ovom Dota 2 spektaklu.

Dota 2 petak 27.09.2019 16:07 Komentara: 4

GeT_RiGhT napušta Ninjas in Pyjamas

Legendarni CS:GO igrač Kristofer ”GeT_RiGhT” Alesund će posle 7 godina napustiti organziaciju Ninjas in Pyjamas. Vest saznajemo preko oficijelnog tvitera, na kojem se Kristofer oprostio od svojih saigrača.

CS:GO četvrtak 26.09.2019 18:24 Komentara: 3

FaZe Clan potvrdio transfer Coldzere

I ova transfer saga se konačno završila. Jedan od najiščekivanijih transfera u istoriji CS:GO-a je upravo kompletiran, te ćemo već danas moći da geldamo Brazilca u dresu Faze Clana, pošto večeras počinje ESL One u Njujorku.

CS:GO četvrtak 26.09.2019 12:06 Komentara: 2