Esports B92.net

Ostalo

Intervju sa dvostrukim PES20 šampionom Srbije – Stefanom ”Kepa” Slavkovićem

Stefan ”Kepa” Slavković je ne samo jedan od najboljih PES igrača u Srbiji, već i u celom svetu. Svaki put kada pomislimo da će neko uspeti da ga zaustavi na domaćim turnirima, grdno se prevarimo. Slično je bilo i ovog vikenda kada su se igrali kvalifikacije za IeSF svetsko prvenstvo. Nije blistao, izgubio je nekoliko mečeva, ali kada je bilo najpotrebnije, podigao je nivo svoje igre, da bi na kraju besprekornim potezima u finalu došao do pobede od 3-1 i tako po drugi put zaredom dobio priliku da brani boje naše zemlje na svetskom šampionatu.

Ostalo utorak 29.09.2020 16:29 Komentara: 2

SteelSeries Arctis 7 za novu generaciju konzola

Kako se približavamo kraju godine sve je više priče o novog generaciji igračkih konzola u vidu Playstation 5 i Xbox Series X uređaja pa i proizvođači hardvera polako izbacuju nove periferije kako biste bili spremni za okršaje od prvog dana. Danas imamo najavu za unapređene SteelSeries Arctis 7 slušalice napravljene specifično za nove konzole.

Ostalo utorak 6.10.2020 14:46 Komentara: 0

Steelseries predstavio podloge za ceo sto – veličina do 5XL!

Znate kako idu veličine odeće, M, L, XL, pa 2XL pa ako uđete u prodavnicu “za punije” onda idete na 3XL, 4XL, 5XL… E pa upravo poslednje tri veličine je Steelseries najavio kao veličine za svoje nove QcK i QcK Prism podloge – ideja je da vam podloga za miša prekrije celu površinu stola.

Ostalo sreda 30.09.2020 14:54 Komentara: 8

Srbija je spremna za evropske kvalifikacije za 12. IeSF prvenstvo!

Izvor: RUR

Posle dvomesečne IRL sezone koju vam je organizovao RUR, Srbija može da se pohvali svojim predstavnicima u igrama PES 20, Tekken 7 i Dota 2, koji će braniti boje naše zemlje na evropskim kvalifikacijama za 12. IeSF prvenstvo. To su Stefan ”Kepa” Slavković za PES 20, Vlada ”Coldheart” Stanković za Tekken 7 i Team Serbia za Dotu 2.

Ostalo ponedeljak 21.09.2020 13:27 Komentara: 0

WoT Predstavljamo STG Guard

Ruski srednji tenkovi su sinonim za jača vozila u okviru World of Tanks tako da je uvek interesantno videti šta neki od njih može, pogotovu ako ga možete uzeti za bonds a ne za gold. STG Guard je tenk koji je pristuan već neko vreme u igri i karakteriše ga kupola na zadnjem delu vozila, dobar alpha dmg, relativno neprecizan top i relativno solidan oklop. Da li je to dovoljno da se opredelite za njega?

WoT petak 18.09.2020 09:58 Komentara: 11