Esports B92.net
1

Vitality traži $600,000 za ALEX-a

Iako Alex ”ALEX” Mekmikin ne igra aktivno još od marta ove godine kada je sam doneo odluku da se povuče iz postave Vitality-a zbog prevelikog broja putovanja, francuska organizacija je odlučila da postavi njegovu otkupnu klauzulu na $600,000.

Ostalo

Srbin u najvećoj gejming kompaniji – Intervju sa Stefanom ”Riot R4kiya” Jevremovićem

Iako nema ni mesec dana od izlaska Valoranta, najnovija Riotova pucačina je skupila ogroman broj fanova za veoma kratko vreme. Igra nastavlja da raste iz dana u dan, te kada smo saznali da baš na toj igri radi jedan momak iz Srbije, znali smo da moramo da ga pozovemo na intervju.

Stefan Jevremović je momak koji je kao dete sanjao da će raditi u velikoj gejming kompaniji, što mu se pre par godina i ostvarilo. Počeo je da radi za Riot i bio je jedan od prvih ljudi koji su radili na Valorantu. Kada smo ga pozvali na intervju, sa zadovoljstvom nam je odgovorio na sva pitanja!

Ostalo sreda 24.06.2020 02:53 Komentara: 6

Complexity savladao Vitality u finalu Blast Premiera

Jedna od najstarijih severnoameričkih organizacija je sinoć napravila svoj najveći uspeh u istoriji. U finalu velikog Blast Premier turnira savladali su Vitality, što je prvi trofej za postavu koja je sastavljena krajem prošle godine.

CS:GO ponedeljak 22.06.2020 13:15 Komentara: 1

BIG nakon velikog preokreta osvojio DreamHack Masters Europe

U velikom finalu DreamHack Master Europe, BIG je uspeo da zabeleži istorijski uspeh. Nemačka ekipa se na turnir plasirala putem kvalifikacija, zbog čega su bili autsajderi. Ipak, igrajući savršen Counter Strike zasluženo su dogurali do finala, gde su dobili priliku da se revanširaju ekipi G2 za poraz koji su im naneli pre neki dan. Na samom kraju, uspeli su još jednom da se zapišu istoriju, pošto su postali prva ekipa koja je uspela da nadoknadi zaostatak od 2-0.

CS:GO ponedeljak 15.06.2020 13:37 Komentara: 0

Srbija je šampion PES 2020 Lige Nacija!

U velikom finalu humanitarne Lige Nacija, koju održava Evropska Esports Federacija, Srbija je savladala Portugal rezultatom 3-1 i tako uspela da dođe do laskave titule koja im je zamalo izmakla pre samo dve nedelje.

Ostalo nedelja 14.06.2020 03:17 Komentara: 4