Tom Clancy’s ShadowBreak stiže na mobilne uređaje

Koliko ste puta pomislili dok se vozite busom kako biste voleli da opalite par puta iz snajpera? Sigurno bezbroj puta!

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 31.03.2017.

20:15

Tom Clancy’s ShadowBreak stiže na mobilne uređaje
Foto: Screenshot

E pa ako ste laki na virtuelnom okidaču, imamo sjajne vesti za vas – stiže pucačina koja je isključivo napravljena za mobilne uređaje.

Kao što možete da saznate u trejleru, u ShadowBreaku predvodite odred elitnih snajperista kako bi se borili protiv drugih, isto tako elitnih snajperista. U ovoj PvP taktičkoj pucačini dobra taktika je apsolutno neophodna da bi se pobedio protivnik. Zato igra i ima predznak Tom Clancy, a ne Rambo.

Ako ste se zainteresovali za igru, imamo dobru i lošu vest. Prvo dobra – startovala je otvorena beta! Loša? Pa nema loše vesti – ako živite u Kanadi, gde je jedino dostupna beta.

Budite uz Play!Zine kako biste saznali kad će igra biti dostupna i kod nas za Android i iOS. Do tada, vežbajte svoje snajperske sposobnosti u nekim drugim pucačinama.

Pogledajte trejler koji otkriva, ne sumnjamo, dubokoumnu priču ove Ubisoftove mobilne igre: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: