Domaća igra Goblins and Coins: Glasanje na Steam Greenlight

Uvek smo tu da podržimo autore iz naše zemlje, pa vam zato danas i predstavljamo igru Goblins and Coins, čiji je autor Nikola Bulj.

Podeli

Kako kaže autor, u pitanju je “Starovremenska platforma sa prostornim zagonetkama i tajnama skrivenim na preko 35 nivoa razvrstanih u 5 vizuelno i mehanički različitih svetova, svaki sa jedinstvenim bossom na kraju. Priča je bajkovita uz dozu nenametljivog humora – u ulozi ste Goblina, koji radi kao kuvar za zlog zmaja, te “nenamerno dopusti” lopovu da ukrade zmajevo blago. Sada mora da ga povrati kako god ume pre nego što zmaj primeti.

Postoji dva nivoa težine, upravljanje je moguće pomoću tastature (podesive komande) ili gamepada, a tu je i mogućnost čuvanja napretka i kasnijeg nastavljanja.”

Ukoliko volite platformere, možete da podržite ovu igru na na Steam Greenlight putem ovog linka.

Izvor: play.co.rs

Gejming

StarCraft i Overwatch potencijalno dolaze na TV kao serije

Kompanija Activison Blizzard, čiji je deo i sam Blizzard Entertainment, ozbiljno razmišlja da nakon uspeha koji animirana serija Skylanders: Academy ima na mreži Netflix, nastavi sa prebacivanjem svojih franšiza na druge oblike zabave i umetnosti, pre svega u obliku serija i filmova.

Gejming ponedeljak 31.10. 21:15 Komentara: 5

Play!Zine prvi utisci: Tank Spank (VIDEO)

Domaći studio Mad Head Games ne treba posebno predstavljati. Kao jedan od naših najuspešnijih developera, Mad Head su poznati širom sveta po svojim avanturističkim igrama. Nedavno su dobili zeleno svetlo na Steam Greenlight za svoju potpuno drugačiju igru Tank Spank.

Gejming ponedeljak 31.10. 14:50 Komentara: 3

Obsidian pravi Pathfinder RPG?

Verujemo da ste svi upoznati sa čuvenom stonom role-play igrom Dungeons & Dragons, koja je gejmerima između ostalog donela i gomilu legendarnih kompjuterskih rpg igara baziranih na njihovom sistemu, kao što su Baldur’s Gate, Icewind Dale, Planescape Torment i druge.

Gejming petak 28.10. 21:10 Komentara: 0
strana 1 od 37 idi na stranu