Predlozi za novogodišnje poklone za nju

Dolazi vreme praznika, idealan period da usrećite svoju lepšu polovinu, sestru ili ćerku. Nadamo se da ćete na našoj listi naći pravi poklon.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 27.12.2013.

14:25

Default images

Dame, obratite pažnju, možda ćete videti nešto što ćete poželeti.

1. Slušalice JVC HA-FXP3-DM-E

Na prvom mestu, jednostavno, malo i kvalitetno. Svi volimo da se opustimo, izolujemo od sveta zidom dobrog zvuka, tu na scenu dolaze slušalice JVC HA-FXP3-DM-E. Neodimijumski drajveri u slušalicama će vam pružiti bas koji će vam potresati samu srž bića uz kristalno čist zvuk. Svaka slušalica dolazi sa super mekanim silikonskim dodatkom u nekoliko veličina, koji će u potpunosti ugušiti spoljnu buku i dopustiti vam da uživate u svojoj muzici. Gde god da se nalazite, kod kuće, u parku na džogingu ili šetnji, u gradskom saobraćaju, ove slušalice su pravi dodatak za vaš MP3 player, ili telefon. Uz sjajan tehnički kvalitet, tu su i različiti dizajni koji se mogu složiti sa svakim modnim ukusom, bez obzira da li preferirate karirane suknje, ili tigraste šare.

2. Digitalni foto-aparat Olympus VG-180

Zaustaviti svet u lepom momentu i sačuvati ga za sva vremena. San svake osobe, muške ili ženske. Još nismo u mogućnosti da to zaista učinimo, ma koliko imamo dobru memoriju, vremenom zaboravljamo i najlepše trenutke, ali zato je tu Olympus VG-180. Rezolucijom kamere od 16Mpix, ima optičkim zoomom 5x, moćićete svoje uspomene da ovekovečite i nosite ih sa sobom zauvek. Litijum jonska baterija će se potruditi da vam aparat bude u funkciji što duže. Na vama je samo da usmerite objektiv u dragu vam osobu i pritisnete dugme. Momenat je sačuvan.

3. Mobilni telefon Samsung I8262 Galaxy Core, Chic White

U toku poslednje decenije mobilni telefoni su zauzeli počasno mesto pored cipela i torbica kao nezamenjivi modni detalj svake žene. Postoji predubeđenje da ženski pol bira svoj mobilni uređaj na „vidi ga kako je lep i beo“ način, međutim mi znamo da većina žena zna da u rukama drži korisnan uređaj, ali samo žele da bude lep. Zbog toga mi predlažemo Samsung Galaxy Core, Chic White. Pored prepoznatljivog dizajna, jednostavnog i lepog, Galaxy Core ima 4,3“ touchscreen display, memoriju od 8 gb, i može se ubaciti microSD kartica do 64gb. Naravno, ima WiFi, Bluetooth, GPS, nezaobilazno, kamericu i sa prednje i sa zadnje strane, od 5mp, sa led blicem, i automatskom detekcijom lica i osmeha. Ono što izdvaja ovaj telefon iz gomile, pored svoje lepote, tu je i mogućnost korišćenja dve sim kartice. Znači, pravi izbor za sve osobe ženskog pola, od vesele tinejdžerke, do zaposlene žene, koja takođe može biti vesela. Ovaj poklon bi joj svakako stavio osmeh na lice.

4. Presa za kosu Remington S9500 Pearl

Kupovina Remingtona S9500 Pearl ne predstavlja poklon samo za nju. To je podjednako i poklon za njega. Žene vole da budu lepe, muškarci vole da žene budu lepe. Win win situacija! Šta čini S9500 Pearl posebnim? Poseduje keramički grejač visokih performansi, spreman je za upotrebu u roku od 10 sekundi. Uz pomoć digitalnog displeja, temperatura se lako može kontrolisati, čak i zaključati na određenom stepenu, da ne bi dolazilo do pregrevanja i oštećenja kose. Ploče ostaju kao nove u roku od pet godina i povrh svega keramički premaz u sebi sadrži svetlucavi biser! Sa ovim uređajem u novu godinu možete ući sa glatkom i svilenkastom kosom, ili elegantnim loknama. I ne zaboravite, ova presa za kosu ima i biser!

5. MultiPad PRESTIGIO PMP7280C

Za kraj naš predlog savršenog poklona je PRESTIGIO MultiPad PMP7280C. Želite da se igrate (da, da, i žene igraju igrice), da preko skype-a četujete sa drugaricama u Parizu, Njujorku, ili od preko puta ulice, da gledate filmove sa dragim, čitate i slušate muziku sami, sa ovim tabletom možete sve to. ARM Cortex dual core A9 procesor od 1.6 GHz, 1Gb ram memorije, WiFi, 32Gb memorije, će vam omogućiti multimedijalno uživanje u svakom trenutku. Tablet ima prednju i zadnju kamericu od 0.3mp, i 2mp, tako da biste u odličnoj rezoluciji mogli da ovekovečite doček nove godine, slikanjem i snimanjem.

To je to. Drage dame, nadamo se da ste u našem izboru našli nešto što vam se dopalo. Jer, vreme je za poklone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: