Stanković u Portugal poveo 21 igrača

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković odredio je spisak putnika za Portugal, za meč šestog kola Grupe F Lige Evrope protiv Brage.

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

19:30

Stanković u Portugal poveo 21 igrača
FK Crvena zvezda

Meč protiv Brage na programu je u četvrtak od 21h, a trener crveno-belih na put je poveo 21 fudbalera.

Na spisku putnika našli su se: Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Mirko Ivanić, Petar Stanić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Rišairo Živković, Milan Pavkov i Marko Lazetić.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na prvom mestu u Grupi F sa 10 osvojenih bodova, Braga je druga sa 9, Mitjilend treći sa 8, a Ludogorec četvrti sa jednim bodom.

Zvezda je već obezbedila prolaz dalje, a od ishoda sutrašnjeg meča zavisi da li će takmičenje na proleće nastaviti u Ligi Evropa ili Ligi Konferencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: