Zverev o zlostavljanju: Nije tačno

Nemački teniser Aleksandar Zverev ponovo je negirao optužbe bivše devojke o zlostavljanju.

Izvor: SN

Sreda, 04.11.2020.

20:15

Zverev o zlostavljanju: Nije tačno
Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Novinari su o optužbama Olge Šaripove pitali Zvereva nakon pobede protiv Miomira Kecmanovića u drugom kolu Mastersa u Parizu.

"Sve sam već rekao na svom Instagramu. Trenutno ne mogu ništa da dodam. Ovde sam da bih igrao tenis. Kao što sam već rekao, ta veza se završila davno. Ti navodi nisu istiniti, ništa više od toga ne mogu da kažem", rekao je Zverev.

Druga bivša devojka, Brenda Patea, nedavno je objavila da je trudna i da nosi njegovo dete, što je Nemac potvrdio na Tviteru.

Zverev nije pomenuo nju ili trudnoću kada je odgovarao na pitanje kako može da ostane koncentrisan na igru obzirom na sve što se događalo van terena.

"Ovde sam da igram tenis. Znate, to mi dobro ide poslednjih nekoliko nedelja. Kao što ste rekli, dosta stvari se dešava, ali ima i nekih vrlo dobrih vesti", rekao je Zverev

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: