Milojević: Kvalitetna provera, generalno sam zadovoljan

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je utakmica s Apolonom bila dobra provera za njegovu ekipu, ali je i istakao da imaju problema s prekidima.

Izvor: SN

Utorak, 25.06.2019.

22:00

Milojević: Kvalitetna provera, generalno sam zadovoljan
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Bila ja ovo dobra utakmica. Ovo je još jedna provera s odličnim protivnikom. Generalno sam zadovoljan stvarima koje smo radili i koje ćemo implementirati u igru. Bilo je i dosta stvari koje treba ispraviti", rekao je Milojević, a objavljeno je na klupskom sajtu.

Fudbaleri Zvezde odigrali su nerešeno 1:1 s Apolonom u prijateljskoj utakmici na pripremama u Austriji.

"Mogu da budem zadovoljan kako su moji igrači istrčali. I ovog puta želeli smo da pojedinim fudbalerima damo veću minutažu kako bismo imali četiri dana da odmorimo i pripremimo narednu utakmicu. Predstoje nam još dve provere do kraja priprema, podelićemo ih tako da svi igrači igraju po 90 minuta", rekao je Milojević.

Oba gola na ovoj utakmici viđena su posle prekida.

"Imamo problem s ofanzivnih prekidima. Danas je konkretno bio slučaj taj da smo na poluvremenu promenili lopte i da su one u nastavku igre bile mnogo lakše. Još su teške noge i možda nije koncentracija u svakom momentu na vrhunskom nivou, ali to je segment igre na kojem dosta radimo. Isti je slučaj i sa defanzivnu prekidima, mnogo lako pravimo faulove, ali opet bih to pripisao nedostatku koncentracije", dodao je trener Zvezde.

Nova provera crveno-bele očekuje 29. juna u Salcburgu protiv ruskog Zenita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: