"Navijači Junajteda mi kažu da žele da mi budemo prvi, a ne Liverpul"

Fudbaleri Mančester sitija u sredu od 21 čas na "Old Trafordu" gostuju večitom rivalu Mančester junajtedu u meču 35. kola Premijer lige Engleske.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

12:20

Photo by Alex Livesey/Getty Images

Susret je za oba tima od velikog značaja, Junajtedu jer se još bori za plasman u Ligu šampiona, a Sitiju možda još više, jer je u trci za titulu sa ekipom Liverpula.

Jesenas na "Etihadu" bilo je 3:1 za "građane", i sada su veliki favoriti, posebno jer je domaćin u lošoj seriji rezultata. Junajted je za vikend poražen od Evertona 4:0.

Ipak, biće interesantno videti kako će se sve razvijati sada.

Defanzivac Mančester sitija Kajl Voker otkrio je šta mu se dešavalo proteklih dana na ulicama Mančestera.

"Navijačima Junajteda je teško da biraju koga bi više voleli da vide kao prvaka. Kada sam na ulici i šetam pse, prilaze mi i kažu, radije bismo da uzmete titulu vi nego Liverpul. Čudno je čuti takve stvari, ali mogu da vam poručim da igrači Junajteda sigurno neće raširiti crveni tepih pred nas i reći, hajde, prođite pored nas, dajte nam gol", kaže Voker.

Bivši igrač Totenhema kaže da je svestan da se i Junajted bori za poziciju.

"Pokušaće da nam maksimalno otežaju zadatak. Bore se za četvrto mesto, potrebni su im bodovi. Prošle sezone smo mogli da ih pobedimo na Old Trafordu, ali su postigli nekoliko golova i uzeli tri boda. To je bilo nešto što su tada svi želeli, da ne osvojimo titulu na njihovom terenu. Nisunam dužnici jer smo ih jesenas pobedili, ali sada bi nam značio trijumf jer bismo se približili cilju, osvajanju titule", zaključio je Voker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: