Sevilja srušila Alaves, slavlje Sosijedada

Fudbaleri Sevilje korak su bliže mestu koje vodi u Ligu šampiona. Na "Ramon Sančez Pishuanu" pobedili su ekipi Alavesa sa 2:0.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 04.04.2019.

23:30

Sevilja srušila Alaves, slavlje Sosijedada
EPA-EFE/Julio Munoz

Bio je to duel direktnih pretendenata na četvrtu poziciju, a ovim trijumfom, 13. u sezoni, Sevilja je na šestom mestu pretekla Alaves i sada ima samo bod manje od četvrtoplasiranog Hetafea.

Bio je to zanimljiv susret u kojem je domaći tim uspeo da postigne po gol u oba poluvremena, reklo bi se u pravi čas.

Sevilja je povela u 41. minutu preko Rokea Mese. Na asistenciju Pabla Sorabije, on je sjajnim udarcem sa 15 metara pogodio desni gornji ugao gola Alavesa za prednost od 1:0.

U finišu susreta, tačnije u 80. minutu Visam Ben Jeder je odlično proigrao Pabla Sorabiju koji je preciznim udarcem sa desetak metara završio sav posao oko pobede Andalužana.

U susretu Leganesa i Valjadolida sve je rešeno u sudijskoj nadoknadi vremena, a slavio je Leganes sa 1:0.

Igrao se šesti minut nadoknade kada je Huanfran odlično centrirao, a Gvido Kariljo sjajnim udarcem glavom poslao loptu u mrežu Valjadolida.

Konačno, Sosijedad je pred svojim navijačima bio bolji od Betisa. Huanmi je u 17 minutu načeo mrežu gostiju, da bi Betis u 56. minutu preko Serhija Kanalesa izjednačio, ali odluka je pala u finišu.

U 83. minutu na asistenciju Huanmija, Ojarzabal je pravovremeno utrčao i sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu Betisa za konačnih 2:1.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: