Janakopulos pravi šou – PAO hoće zajedno sa Olimpijakosom u ABA!

Košarkaški klub Panatinaikos poslao je zvanično pismo ABA ligi, u kojoj je izrazio želju da od naredne sezone nastupa u njoj.

Izvor: PT

Četvrtak, 14.03.2019.

17:50

Janakopulos pravi šou – PAO hoće zajedno sa Olimpijakosom u ABA!
Foto: YTSS/ Eurohoops TV

Prema pisanju grčkog portala "SDNA", kao i "Eurohoops", Panatinaikos želi da igra u istoj ligi kao i Olimpijakos.

Klub iz Pireja saopštio je da pregovara sa ABA ligom, pošto ne želi više da nastupa u grčkom šampionatu zajedno sa Panatinaikosom.

U pismu piše da "PAO želi da se takmiči u jakoj ligi i prvenstvu u kojem se igra njihov najveći rival Olimpijakos". Klub iz Atine nema nameru da napusti grčki šampionat, već želi da se uporedo takmiči u oba.

Ovo uopšte ne čudi jer je vlasnik i predsednik Panatinaikosa kontroverzni Dimitris Janakopulos, koji je poznat po svojim nastupima u javnosti.

Izvršni direktor ABA lige Krešimir Novosel ranije u toku dana potvrdio je da je Olimpijakos pokazao interesovanje da se takmiči u ABA ligi od naredne sezone.

Podsećamo, klub iz Pireja je u Kupu Grčke odigrao samo jedno poluvreme protiv Panatinaikosa, pošto na drugo nisu izašli zbog, kako kažu, "očajnog suđenja Panatinaikosovih arbitara".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: