San o tituli živi: Atletiko nastavlja juriš za Barselonom

Fudbaleri Atletiko Madrida savladali su Viljareal rezultatom 2:0 i učvrstili se na poziciji dva u španskoj La Ligi.

Izvor: SN

Nedelja, 24.02.2019.

18:45

San o tituli živi: Atletiko nastavlja juriš za Barselonom
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Viljareal je bio opasnijih u uvodnih 10 minuta, imali su dva kontra napada, ali se to bezuspešno završilo, pošto je Jan Oblak bio na mestu. Imao je i Atletiko svoje šanse za postizanje golova, ali je Grizman bio neprecizan.

U 31. minutu, po levom boku je utrčao levi bek, Filipe Luis i centrirao Morati, koji je sa nekih 11 metara iz kolena poslao loptu u levi ugao, što golman Viljareala nije mogao da dohvati i na semaforu je pisalo 1:0.

U drugih 45 minuta izabranici Dijega Simeonea i dalje su imali inicijativu, konstantno su napadali, a to im se isplatilo tek pred sam kraj susreta, tačnije u 88. minutu, kada je Saul Njigez istrčao kontra napad, dobio odličan pas i lobovao golmana Asenha, pa je postavio konačan rezultat, 2:0.

Atletiko sada ima 50 bodova i nalazi se na drugoj poziciji, ispred ljutog rivala, Reala, koji ima 45 i svoj susret igra u nedelju od 20 časova i 45 minuta u Valensiji, gde gostuju ekipi Levantea.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: