Ramos: Juve porodica više od Reala? Ne znam šta je CR7 mislio

Serhio Ramos ne zna šta je tačno Kristijano Ronaldo mislio kada je rekao da je u Juventusu atmosfera više "familijarna" nego u Real Madridu.

Izvor: B92

Sreda, 15.08.2018.

18:45

Ramos: Juve porodica više od Reala? Ne znam šta je CR7 mislio
Getty images

Madrid je, prema njegovim rečima, uvek bio kao porodica i to osećanje je dobar deo Realovog uspeha.

"Nisam siguran šta je mislio tim komentarom. Real je uvek bio porodica i to je razlog što smo uspešni. Ne znam šta je hteo da kaže, da li je ciljao na svlačionicu ili upravu kluba", kaže Ramos.

Kapiten madridskog tima nastavlja rekavši da je Portugalčev odlazak u svakom slučaju gubitak za tim.

"Gubitak Kristijana očito nije dobra stvar za nas, ali klub nastavlja dalje i osvajaćemo titule i trofeje, jer motiv ne nestaje. On je samo jedan od mnogih velikih igrača koji je napustio Real, a posle odlaska njega i Zidana želimo im sve najbolje i nadamo se da nas to neće zaustaviti", kaže Ramos prenose španski mediji.

Što se tiče zamene za Portugalca, Ramos kaže da je to posao predsednika kluba i da će Real novim igračima uvek držati otvorena vrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: