Kek o Zvezdi: Ne pregovaram ni sa kim pre 15. juna

Slovenački stručnjak Matjaž Kek nije imao komentar na navode da će postati novi trener Crvene zvezde.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 08.05.2017.

11:55

Kek o Zvezdi: Ne pregovaram ni sa kim pre 15. juna
Photo by Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images

Kek je upitan da li će prezeti Crvenu zvezdu kazao da ni sa kim ne pregovara dok mu ne istekne ugovor i poručio da su mu planovi da ostane na klupi Rijeke.

"Svi koji me znaju, znaju i moj komentar – nema ga. Imam ugovor do 15. juna, a dok imam ugovor nema pregovora i razgovora sa drugim klubovima. Ne bih to sebi dozvolio zbog svog karaktera, saradnika, igrača, a posebno navijača", rekao je Kek za radio Rijeka.

On je poručio da je srećan i zadovoljan u Rijeci, sa kojom drži prvo mesto na tabeli hrvatskog šampionata.

"Srećan sam ovde. Moja je želja da živim i radim u Rijeci. Moramo da zadržimo mir, to je jedino što ću reći. Ne želim sebi da pravim reklamu, živim od rada i dajem sve od sebe", zaključio je Kek.

B92 nezvanično je saznao da je Kek prvi favorit da postane trener Crvene zvezde od leta posle ostavke Miodraga Božovića, a do tada je Boško Đurovski samo privremeno rešenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: