Aškrabić za B92: "Odluka Nagetsa u sredu"

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.10.2003.

14:47

Default images

Reprezentativac SCG Ognjen Aškrabić dobiće u sredu konačan odgovor od čelnika Denver Nagetsa oko budućeg angažmana u tom klubu.

Bivši košarkaš FMP-a proveo je odredjeno vreme  u Koloradu i odradio više treninga sa Nagetsima u njihovom trening kampu, posle kojih su trener Bdzelik i GM Kiki Vandervejk bili izuzetno zadovoljnji onim što je Ognjen prikazao.

Ipak, konačan odgovor biće poznat u sredu,a do tada Aškrabić  koji trenutno boravi u Beogradu (kako bi sredio administrativne poslove) kaže za B92 da se nada povoljnom ishodu:

" Čekam odgovor posle odradjenih treninga u kampu Denvera. Od odluke čelnika Denvera zavisiće i dalji planovi i eventualne kombinacije. Bilo je i reči da se tamo vratim sledeće sezone, jer su svi izuzetno zadovoljni, a problem je vreme jer se bliži novi šampionat - videćemo. Posle srede imaću mnogo jasniju situaciju o opcijama za narednu sezonu" rekao je Aškrabić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: