Nina Stojanović: Teško je da se drži reket

Jako mi je drago što sam uspela da budem konstanta mentalno danas i mislim da mi je to danas donelo pobedu, izjavila je srpska teniserka Nina Stojanović.

Izvor: B92

Subota, 24.07.2021.

06:55

Nina Stojanović: Teško je da se drži reket
EPA-EFE/YOAN VALAT

Ona je u prvom kolu olimpijskog turnira u Tokiju savladala Japanku Nao Hibino 6:3, 6:3.

"Ja sam od ove devojke izgubila pre par meseci u prvom kolu Rolan Garosa i to mi je bio motiv da pobedim danas. Beton je moja omiljena podloga, mislim da su današnji uslovi više odgovarali meni i to sam iskoristila", rekla je Stojanović.

"Uslovi na terenu bili su jako teški, vrućina, ali očekivala sam da bude još teže jer sam prethodnih dana trenirala u ovo vreme i bilo je još toplije, sparno", dodala je ona.

"Teško je da se drži reket, a samim tim i fokus na terenu. Fizički nije bilo lako, ali biće bolje, danas imam dubl sa Aleksandrom Krunić, jedina sam koja igra i singl i dubl istom danu, ali radujem se i tom meču. Trebalo bi da sutra imam dan pauze", izjavila je najbolje rangirana srpska teniserka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: